+31 6 20 44 20 72 info@tienercoaching.com

Pauline Tienercoaching

Over Pauline

Mijn naam is Pauline de Boer, ik woon in de Amsterdam en daar ben ik ook geboren. Als kind speelde ik graag buiten met kinderen uit de buurt. Ik sprak plat Amsterdams en kon beter spelen dan spellen. Op school was ik een beetje traag en snel afgeleid. Ik was een laatbloeier en gevoelig voor prikkels uit mijn omgeving.

Als 8-jarige ben ik verhuisd van het multiculturele Amsterdam naar het zeer nette Bloemendaal. Enorme huizen, auto’s, klasgenoten in merkkleding, bekakte stemmen, maar ik zag vooral een hoop status en vooroordelen. Ik liep niet in een plooirokje en blouses maar het liefst in een spijkerbroek en op gympen. Haren door de war en een snottebel extra was ook niet zo erg. In de buurt speelden alle kinderen hockey. Het leek me leuk, lekker buiten met een stok achter een bal aanrennen. Zeker toen bleek dat ik het ook goed kon. Dat gaf mij zelfvertrouwen want ik had goed in de gaten dat ik anders was. Mijn Amsterdamse accent is in die tijd wel een beetje bijgeschaafd.

Als tiener werkte ik hard, maar het gebeurde ook regelmatig dat alles teveel werd. Ik werd prikkelgevoelig en faalangstig door alle druk en invloeden, het zorgde ervoor dat ik minder zelfvertrouwen had. Was ik niet aan het hockeyen dan zat ik lekker veilig op mijn eigen kamertje. Als 20-er heb ik jeugdteams gecoacht, en toen werd duidelijk dat coachen bij me hoort. Ik ben een opleiding tot kindercoach gaan volgen met de specialisatie tieners.

Kenmerkend voor mij; analytisch, sociaal, sensitief, eerlijk, daadkrachtig, humor, passie en recht door zee. Ik houd van sporten, reizen, fotograferen, stofferen en koken.

Nu inmiddels jaren later ben ik door fouten te maken en het vooral nog een keer te proberen, krachtig en weerbaar geworden, en ben ik wie ik ben. Voor mij is het belangrijk om te kunnen zijn wie ik ben. Dat mijn omgeving accepteert wie ik ben en de mensen om me heen kunnen zijn wie zij zijn.

 

Volg mij op Social Media:

Magie van Kindercoaching

Masteropleiding:

je komt tot een specialisatie en wordt meegenomen in diverse mogelijkheden binnen coaching en ondernemen.

Basisopleiding:

een praktische opleiding waarin veel verschillende technieken van coaching worden gebruikt. Je leert veel over jezelf en hoe je leuk en effectief kinderen kan helpen.

KinderProf Faalangsttrainer

Basisopleiding:

opleiding met een theorie en praktijk gedeelte. Je krijgt tips en tools die je gebruikt bij faalangst voor alle leeftijden.

Verdieping:

trainingsdag waarbij dieper op technieken wordt ingegaan. Deze verdieping zorgt voor meer tools die je oefent en kunt inzetten bij groepslessen en de 1 op 1 training.

Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches

Ik ben aangesloten bij de Stichting Adiona, de beroepsorganisatie voor professionals binnen het vakgebied kindercoaching.

Inspiratie- en themadagen:

Ik volg de jaarlijkse inspiratie- en themadagen omtrent wetgeving, ondernemen en actuele zaken, om kennis te delen en medecoaches te ontmoeten.

Hoe klanten mij ervaren

Pauline is een fantastisch mens met een goede dosis humor.

Wat ik erg in haar waardeer is dat ze altijd zeer geïnteresseerd in je is.

Ze kan zich goed verplaatsen in de ander en zich inleven in zijn of haar gevoelens en situaties.

Ze luistert echt naar je en zoekt, samen met jou, naar oplossingen.

Willemijn

Werk met mij samen aan een oplossing voor jouw tiener.