+31 6 20 44 20 72 info@tienercoaching.com

Een krachtige tiener is klaar voor de volgende stap!

Voor moeders kan de omgang met een kind dat aan het puberen is, moeilijk en zelfs pijnlijk zijn. Je ziet je kind regelmatig worstelen en je wilt je tiener helpen, maar hoe pak je dat aan? En waar begin je?

9

Is jouw tiener gevoelig voor prikkels? 

Zie jij ander gedrag bij je tiener door de vele prikkelingen van klasgenoten of social media, en heeft jouw tiener meer rust of tijd voor zichzelf nodig?

9

Is jouw tiener onzeker?

Is jouw tiener onzeker omdat het andere dingen leuk vindt, groot of klein is, jongens leuker vindt dan meisjes, en jouw tiener gezien en gehoord wil worden?

9

Heeft jouw tiener faalangst? 

Steekt jouw tiener veel tijd in het leren van huiswerk maar zonder positief resultaat, en ontbreekt daardoor de motivatie om te leren? Faalangst kan het gevolg zijn van te veel druk, verkeerd leren en minder goede prestaties.

Jouw tiener, een  krachtige tiener!

Ben jij moeder van een tiener die het moeilijk heeft op school omdat hij of zij gevoelig is voor prikkels vanuit de omgeving? Kan jouw tiener zich moeilijk concentreren of leidt dit tot angst om te falen? Maakt die angst jouw tiener onzeker of vallen de schoolresultaten tegen? Wil jouw tiener niet naar school door de mindere resultaten? Bemerk je ander, ongewenst gedrag en heeft dat invloed op  het gezin? Pauline Tienercoaching biedt handvatten aan tieners om prikkelingen, faalangst en minder zelfvertrouwen de baas te worden. Met behulp van oefeningen leer ik tieners hoe ze rust in hoofd en lichaam creëren. Jouw tiener leert zijn of haar KI kracht te gebruiken en in te zetten om een krachtige tiener te worden.

 

 

“Ik gun jouw tiener een gelukkige en zorgeloze puberteit om zich te kunnen ontwikkelen naar een zelfverzekerde twintiger”. Jouw tiener help ik graag naar een faalvrije toekomst.

Tienercoach en Faalangsttrainer

Tieners verdienen meer aandacht. Tijdens de puberteit worden keuzes gemaakt die de basis vormen voor hun verdere ontwikkeling en maatschappelijke keuzes. Naast tienercoach voor tieners met minder zelfvertrouwen en prikkelgevoeligheid, ben ik ook faalangsttrainer. Om tieners hun kracht te laten ontdekken en een eigen pad te kiezen werk ik veel met concentratie, visualisatie- en ontspanningsoefeningen, een positieve mindset en vraagstellingen. Ik leer tieners rust en overzicht te creëren om meer tijd voor zichzelf te hebben en ze te laten worden wie ze zijn. Hoe fijn is het als jij na een coachtraject een gelukkige en blije tiener hebt die vol vertrouwen en positief in het leven staat?

Van een onzekere puber naar een krachtige en zelfbewuste tiener

Zelfvertrouwen!

Een positieve mindset zorgt voor een tiener met meer zelfvertrouwen die zich niet van de wijs laat brengen.

Faalangst!

Met de kracht van gedachte een toets maken zorgt voor een beter resultaat en is jouw tiener faalangst de baas.

Prikkels!

Na te veel prikkels creëert jouw tiener zelf rust door een visualisatieoefening en herkent het prikkelgevoeligheid.

Ervaring van een tiener en ouders

Pauline is een hele fijne coach geweest voor onze dochter. Ze kon goed praten met Pauline en heeft veel baat bij de tips. Ze zit lekkerder in haar vel en komt krachtiger over. Ze staat weer vrolijk in het leven en haar zelfvertrouwen is gegroeid. Wij zijn heel blij om weer een blije puber in huis te hebben. Dank je wel Pauline.

Ouders coachee, 14 jaar

Ik weet heus wel dat ik veel kan, maar soms weet ik niet hoe. Pauline heeft mij door vragen en oefeningen geleerd, oplossingen te vinden die bij mij passen. Dat vind ik fijn. Ik heb meer rust als ik keuzes maak en ook het vertrouwen in mijzelf is gegroeid. Bij haar thuis is er rust en mag ik ook echt even niksen.

Anna, 17 jaar

Onze zoon is heel positief over het coachingstraject met Pauline. Hij zit lekkerder in zijn vel, heeft meer zelfvertrouwen en is socialer naar ons en anderen toe. Pauline is ook heel flexibel in haar coaching en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. 

Ouders coachee, 14 jaar

Samen kunnen we meer!

Voor veel tieners is het spannend om hulp te krijgen. De intake doen we bij jou thuis, dan kunnen we elkaar leren kennen. Als we het allebei leuk vinden gaan we verder. Bij mij in de praktijk mag jouw tiener een eigen sfeer creëren. Om te aarden beginnen we altijd met een relax oefening.

Help jouw tiener aan een toekomst vol zelfvertrouwen!

Samen bespreken we hoe ik je hiermee ga helpen.

Veelgestelde vragen

Krijg ik de kosten vergoed van de verzekering?

Bij sommige zorgverzekeraars wordt coaching (of een deel er van) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check dit even bij je zorgverzekeraar.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ik wil graag iedereen de mogelijkheid bieden om van mijn diensten gebruik te maken. Betalen in termijnen kan. Wil je hier gebruik van maken neem dan contact op over de mogelijkheden.

Moet ik verder nog iets weten?

Ik zie je tiener graag op tijd verschijnen.

Tijdens de coaching staan telefoons uit.

We gaan respectvol met elkaar om.

 

 

Hoe langt duurt een coaching?

Een coaching duurt 50 minuten maar kan soms iets langer duren. Dit wordt niet in rekening gebracht.

Coaching op locatie, kan dat ook?

In sommige gevallen is het beter om de coaching bij de coachee thuis of op school te doen. Dat kan tijdens de intake besproken worden.  Tot 20 km buiten Amsterdam kom ik ook graag naar je toe. Hiervoor bereken ik reiskosten van 0,19 cent per km.

Is je tiener verhinderd?

Als je tiener verhinderd is dan hoor ik dat graag 24 uur van tevoren.

Ervaring van ouders

Je wenst iedere puber een Pauline toe. Vol energie, met een grote lach en een boodschappentas vol tools voor tieners om zich goed te voelen. Vanaf het eerste moment kan zij direct ‘levelen’ met je tiener. Pauline neemt de tijd, luistert goed en gaat met de problemen aan de slag. Ze geeft je niet 1 of 2 tools om een probleem aan te pakken, maar je krijgt net zoveel tools en tips tot er iets is wat bij jou past. De ‘sessie’s’ zijn actief en spontaan, maar altijd met het doel om de tiener weerbaar te maken, zelfvertrouwen te geven, in hun kracht te laten staan. Voor onze dochter was het een heerlijk moment als Pauline kwam. Ze kreeg er energie, kracht en zelfvertrouwen van. Ik kan iedereen Tienercoach Pauline van harte aanbevelen.

Ouders coachee, 17 jaar

Wordt jouw tiener een krachtige tiener die vol vertrouwen en positief naar de toekomst kijkt?

Samen bekijken we welk traject het beste bij jouw tiener past.