+31 6 20 44 20 72 info@tienercoaching.com

Disclaimer

Algemeen

Pauline Tienercoaching, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 65023544, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.tienercoaching.com.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Aansprakelijkheid

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Pauline Tienercoaching streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Pauline Tienercoaching aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houdt Pauline Tienercoaching zich aanbevolen.

Hoewel voortdurend de zorg en aandacht wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, stelt Pauline Tienercoaching alles in het werk om misbruik te voorkomen, en is Pauline Tienercoaching niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Pauline Tienercoaching kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Aan de berichtgevingen die Pauline Tienercoaching publiceert kun je geen rechten ontlenen.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Pauline Tienercoaching geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@tienercoaching.com