Een tiener vol vertrouwen en zonder faalangst!

Ik help jouw tiener graag ontdekken hoe je met faalangst om gaat.

Je wilt een gelukkige zoon of dochter,         maar ….

Q

jouw tiener kampt met faalangst?

Q

jouw tiener heeft een negatief zelfbeeld?

Q

jouw tiener is prikkelgevoelig?

Herken jij dit?

Reserveer dan nu een gratis inzichtsessie van 30 minuten en ontdek wat ik kan betekenen.

LET OP: Ik geef mijn gratis faalvrij sessie tot 25 apil 2019, dus vraag snel jouw sessie aan.

Mijn kennis en ervaring

In de huidige maatschappij verdienen tieners meer aandacht. Als twintiger heb ik jeugd gecoacht op sportgebied en toen is mijn passie voor coachen ontstaan. De laatste jaren ben ik werkzaam als deeltijd tienercoach en faalangsttrainer. Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd dat ik gevoelig ben voor prikkels uit mijn omgeving, dat mijn faalangst kwam door de druk die ik mezelf oplegde en dat mijn zelfvertrouwen werd beïnvloed door de mensen met wie ik omging en de situaties waarin ik mij bevond. Ik leer jouw zoon of dochter om te gaan met faalangst en prikkelgevoeligheid. Een negatief zelfbeeld wordt omgezet in zelfvertrouwen en een positieve mindset. Ik weet hoe het is en ik weet hoe het voelt. Je mag fouten maken om te kunnen groeien en te ontdekken wie je bent.

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen neem ik contact met je op om een datum en tijd in te plannen.